C/Trinitat, nº12, 08700 Igualada, Catalunya

Primeres activitats del curs!

Com ja sabeu, el passat dissabte 1 d’0ctubre vam començar el nou curs 2011-2012 de la coral, amb molta il·lusió i moltíssimes ganes de passar-nos-ho bé. A partir de les 4 de la tarda el moviment al pati de l’Espai Cívic Centre començava a ser intens i els nens es retrobaven després de tres mesos de vacances per tornar a cantar i jugar. Aquest any, any de rècords, tenim cinc grups ( més petits, petits, mitjans, grans i més grans) formats per uns 150 nens i nenes de 3 fins a 16 anys, alguns nous a la coral i d’altres amb una llarga experiència, coordinats per un equip d’uns 20 responsables.

 

Durant la tarda cada grup va fer les pertinents presentacions dels nens i nenes i es van poder començar a sentir les primeres cançons del curs, tot i que molta estona van estar jugant. La novetat d’enguany va ser que al sortir de la coral es va realitzar per primera vegada una festa per celebrar l’inici de curs. La festa va consistir principalment en dos eixos, per una banda un concurs de pastissos i per l’altra una mica de ball amenitzat per un grup d’animació format per els igualadins Martí Marsal, Enric Solà i Àngel Laguna. El grup ens va oferir nombroses cançons perquè els nens ballessin acompanyats per pares, mares, tiets, els responsables de la coral…  Pel que fa al concurs de pastissos, cal celebrar que va ser molt concorregut, i que lliurar els diferents premis va ser una tasca molt difícil. Es van presentar més de 70 pastissos, i es va lliurar el premi del més gros, el més original i el més gatzarenc. Per tant, podem concloure que va ser tot un èxit!

 

Les altres activitats a les que cal fer referència són els dos concerts que ja han ofert en menys d’un mes el grup de més grnas de la coral. El primer va ser el dia 11 de setembre en motiu de la Festa Major del veinat de Clariana,  es va oferir un concert després de l’ofici de festa major, amb l’església del poble plena a vessar. El segon va ser aquest divendres passat a l’Hotel Amèrica en motiu de l’estada de cineastes de tot el món a Igualada en una trobada organitzada per la UNESCO. El nostre grup va oferir un concert, després del sopar, que va rebre nombroses felicitacions per part dels assistents en aquest.