C/Trinitat, nº12, 08700 Igualada, Catalunya

S’acosta el concert de Nadal!

Com ja sabeu aquest dissabte dia 17 de desembre a 2/4 de 6 hi ha concert de Nadal al teatre Municipal de l’Ateneu. Durant al matí estarem assajant al mateix teatre, els mitjans grans i més grans hauran de venir a 2/4 d’11 i els petits i més petits a 2/4 de 12. A la una tots els grups acabaran l’assaig i ja els podreu pendre cap a casa. Un bon dinar, vestir-se i les més grans a les 4 de la tarda i els altres a 3/4 de 5 tornen al teatre per preparar-se pel concert. Us recordem que a la tarda han de venir sense jaqueta que d’aquesta manera hi haurà menys problemes alhora de recollir els nens.

Així mateix, aprofitem per demanar-vos que vingueu tants com pogueu al concert que així farem més caliu i l’espectacle serà més bonic. Un cop acabat el concert només ens quedarà veuren’s el dia 23 a la cantada de nadales a la plaça de l’Ajuntament i el dia 24 que el grup de mitjans participarà a la jornada solidària igualadaxigualada.

Fins dissabte!