C/Trinitat, nº12, 08700 Igualada, Catalunya

Continuem treballant!

Aquest cap de setmana hi va haver dues activitats que cal recordar. Per una banda els petits de la coral van anar al Juguem Cantant de la nostra demarcació, enguany a Vilafranca del Penedès. Allà van realitzar nombroses activitats que van culminar en un concert que van oferir conjuntament totes les corals participants i del que van gaudir molts dels pares de petits de la coral. Per l’altra banda, els més petits, els mitjans, els grans i els més grans van dur a termes les caramelles pel centre de la ciutat durant tot el matí. Els cantaires van recòrrer els principals carrers i comerços del centre i van acabar amb un petit aperitiu organitzat pels pares de la coral a la plaça Pius XII. A la tarda els mitjans, grans i més grans van fer assaig normal per acabar de preparar la cantata “7 dies que van canviar el món” que s’interpretarà en la Trobada general, així com per perfilar el concert de final de curs el proper diumenge 27 de maig a les 18:00.

Les pròximes activitats que realitzarem són la participació a la Trobada General, el concert de final de curs i les colònies. A la pàgina “Taulell-espai restringit” trobareu més informació sobre aquestes activitats. Tanmateix, us informem des d’aquí que és molt important que ens digueu com a màxim el 28 d’abril (sí que hi ha coral) si els vostres cantaires vindran o no de colònies ( 27-29 de juny més petits i petits, i 25-29 de juny mitjans, grans i més grans.

Res més, fins dissabte!