C/Trinitat, nº12, 08700 Igualada, Catalunya

Activitats estiu!

Aquest divendres passat, dia 15, el grup de més grans va participar  en una respresentació d’una part de l’òpera “Carmen” a Can Papesseit ( Vilanova del Camí), representat per un grup d’alumnes que realitzen un taller d’òpera. Va ser tot un exitàs i les cantaires s’ho van passar molt bé.

Més grans

De cara al juny i al juliol, queden dues activitats. En primer lloc les colònies que farem al berguedà del 25 al 29 de juny, i després una altra actuació del grup de més grans. Aquesta anirà emmarcada dins l’European Balloon Festival, i serà a la basílica de Sta. Maria, on s’instal·larà un globus aerostàtic i es farà el concert a l’interior d’aquest. L¡actuació serà el dissabte 7 de juliol a 2/4 d’11 del matí.

Més grans

Finalment us deixem amb algunes imatges del concert de final de curs del dia 27 de maig. Bon estiu a tothom!

Mitjans, grans i més grans -  Teatre Municipal de l'AteneuMés grans