C/Trinitat, nº12, 08700 Igualada, Catalunya

Inscripcions curs 2012-2013!

Gatzarencs i gatzarenques:

 

El nou curs comença! I acabades les vacances, que esperem hagueu gaudit d’allò més, ens posem en contacte amb vosaltres per a informar-vos sobre les inscripcions d’enguany:

 

Per a tots els cantaires antics, és a dir aquells que com a mínim ja cantàveu a la coral el curs passat, teniu la vostra plaça reservada i només responent aquest correu abans del 15 de setembre confirmant el vostre interès per a continuar a la coral n’hi ha prou. Els germans petits que també volen començar a cantar tenen plaça guardada. (Agrairíem que tots aquells que no voleu continuar també ens ho féssiu saber per tal de facilitar la nostra feina).

 

La quota, com l’any passat, és de 70€ per cantaire a ingressar al número de compte de la coral (2013 0029 70 0200512615 de la Caixa Catalunya).

 

I per si coneixeu cantaires que vulguin començar aquest any, els hi podeu dir que tindran dues setmanes (del 3 al 15 de setembre) per fer una preinscripció a la recepció de l’Espai Cívic Centre i el dilluns 17 de setembre els avisarem de si tenen plaça o han quedat en llista d’espera per e-mail. També penjarem les llistes al mateix Espai Cívic Centre i a la pàgina web (www.gatzara.cat).

 

Per a qualsevol dubte o qüestió no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres amb el nostre correu electrònic: gatzara@igualada.cat. Tambéens podreu trobar disponibles a l’Espai Cívic Centre els dissabtes 8 i 15 de setembre de 4 a 6 de la tarda.

 

Us esperem el dia 6 d’octubre amb moltes ganes de començar!!

L’equip de responsables