C/Trinitat, nº12, 08700 Igualada, Catalunya

Musical i preinscripcions!

Les preinscripcions van començar ahir. Per preinscriure-us (només els cantaires nous, els altres només heu de respondre el correu que vau rebre) heu d’anar a l’Espai Cívic Centre. Per qualsevol dubte ens podeu enviar un mail a gatzara@gatzara.cat o el dissabte 14 de 4 a 6 a l’Espai Cívic Centre.

Apunteu-vos!

cartell charlie copia-1

Mentrestant, el musical segueix en marxa… i amb molta marxa! Avui fins i tot algunes mares s’han apuntat a ajudar a cosir vestits, sabates i barrets d’Umpa-Lumpa. També els decorats cada cop tenen més coses, però no els vestirem gaire fins que no assagem a l’Ateneu. Demà, dimarts, fem el trasllat. Necessitem pares a les 7 per moure-ho tot des de l’Espai Cívic Centre. Mentrestant, els Umpa-Lumpes, Charlies i reporters farem una volta pel centre de la ciutat cantant i ballant perquè tothom vegi que estem preparant un musical espectacular! De moment ja hem venut moltes entrades!

I també hi comencen a haver cartells penjats per la ciutat. Estigueu atents! Aquí el teniu. Per cert, el nostre estimat Willy Wonka  és el Marc Tarrida Aribau i ho fa molt bé! Demà convidarà a tots els participants a menjar xocolata desfeta a les 6… ja comença a fer olor!