C/Trinitat, nº12, 08700 Igualada, Catalunya

Som famosos! (i segueixen les preinscripcions)

Molta gent ens ha vist aquesta tarda pel centre de la ciutat (i si us hi heu fixat, molta gent ens feia fotos i vídeos!), hem vengut moltes entrades i… hem sortit als diaris!

Divendres passat, a la Veu de l’Anoia, hi havia una entrevista al Pep Farrés parlant del musical i avui a l’anoiadiari ha sortit un reportatge: http://www.anoiadiari.cat/noticia/18327/la-gatzara-porta-a-escena-charlie-i-la-fabrica-de-xocolata

Serà un èxit… ara ningú ho pot parar!

Mentrestant, segueixen les preinscripcions a la coral. Per preinscriure-us (només els cantaires nous, els altres només heu de respondre el correu que vau rebre) heu d’anar a l’Espai Cívic Centre. Per qualsevol dubte ens podeu enviar un mail a gatzara@gatzara.cat o el dissabte 14 de 4 a 6 a l’Espai Cívic Centre.

Apunteu-vos!