C/Trinitat, nº12, 08700 Igualada, Catalunya

Funcions i lloc dels assajos

Aquest any traslladarem els assajos i tallers del musical al Centre Cívic de Fàtima. Com que finalment hi ha 80 participants, l’Espai Cívic Centre del carrer Trinitat ens ha quedat petit, i en canvi a Fàtima disposarem d’unes molt bones instal·lacions, totes per nosaltres!

També aprofitem per anar concretant calendari. Com sabeu, els assajos començaran el 26 d’agost a les 3 de la tarda. A partir de llavors l’horari serà sempre de 9 a 1 i de 3 a 6. L’estrena de l’espectacle serà el divendres 5 d’agost. Volem començar forts, per això hem previst dues funcions aquell dia, una a les 19:00 i una a les 21:30. El dissabte us deixarem descansar i agafar forces. El diumenge 7 farem una funció a les 12 del matí, i acabarem amb una funció el dilluns 8 a les 19:00. Esperem que el musical tingui molt èxit i tinguem el teatre ben ple!