C/Trinitat, nº12, 08700 Igualada, Catalunya

Dia d’explicar moltes coses..

Primer de tot, dia que em sap molt de greu no haver pogut informar-vos de tot el que feiem ja que tornavem tard a casa i m’era impossible!

El dijous 30 vem visitar Ausburg. Vem visitar l’ajuntament (Rathaus) i vem veure la Sala Dorada, on totes o la majoria de les coses que hi havien estaven banyades en or! També vem anar a una esglesia protestant i a una catòlica que estaven una al costat de l’altre. Vem veure des de fora El patio de la damas (Damenhof). I finalment vem anar al centrecomercial, molt esperat per TOTES!! Quan tothom ja va tenir les coses pels pares, vem marxar! Al arribar d’Ausburg, vem veure el musical dels Alemans que representaran a mitjans de juliol, va ser bastant peculiar, ja us ho explicaran, suposo!

El divendres vem anar a MÜNCHEN! La pega del viatje va ser el temps.. El dia anterior no devien cantar molt bé els alemans i va ploure bastant!!! Vem tenir una guia de Madrid que ens va explicar des de l’autobus la historia de Munich i els edificis que anavem trobant. A les 12h dle migdia vem anar a la placa de Maria (Marienplatz) a veure el “carrillon”, els ninotets que es mouen quan toquen les hores. Com que teniem gana, vem anar al mercat, el més important de Munich, a dinar en unes taules que hi ha. En aquell moment es va posar a ploure, a ploure molt!! Voliem anar al Parc Angles (English park) pero amb aquell temps no semblava una bona idea, i vem anar a una “exposicio” de cotxes BMW i a l’estadi olimpic, on al 1972 hi van fer els Jocs Olimpics. I vem tornar cap a Wettenhausen!

El dissabte 2 ha sigut el dia en familia, i tothom ha fet coses diferents! Fins les 3h de la tarde, més o menys, que hem anat a assajar i a preparan-se pel gran concert, tot i que al final no ha sigut tant gran! 🙁
Despres del concert hem supat tots junts al menjador de l’escola i hem fet una “minidisco” de les 21:20h fins les 22h!

Demà ens espera un llarg dia de tornada, sort que tenim les Teresines!, i moltes més pel.licules per veure durant les 23h de viatje!

Bona nit Gatzarencs i Gatzarenques!