C/Trinitat, nº12, 08700 Igualada, Catalunya

Recordatori pels pròxims cap de setmana!

Gatzarencs! Agafeu paper i boli que aquí hi teniu molta informació!

Recordeu que aquest dissabte 29 d’octubre no hi haurà coral però al matí els grups de petits, mitjans, grans i més grans participarem a la gravació del Lip-dub de la JOSA, que serà a 2/4 de 10 del matí a la pista de l’Ateneu. Pel Lip-dub, hem d’anar vestits d’hivern i una mica mudats.

El cap de setmana següent, 5 i 6 de novembre, marxem de colònies! Hem quedat a 3/4 de 4 a l’estació d’autobusos. Tota la informació de les colònies la vem enviar per correu la setmana passada, però si algú no l’ha rebut, la trobareu a la web al taulell. Tothom qui no hagi portat l’autorització de colònies, la fitxa sanitària o la fotocòpia de la targeta sanitària que ho porti, sinó no podrà venir. 

Us hem adjuntat també el calendari del 1r trimestre que us vam prometre i, en el mateix document, els mòbils de tots els responsables. Penjeu-lo a la nevera i no el perdeu de vista!

Finalment, com ja sabeu, els més grans de la coral aquest any estan fent un munt de coses per guanya diners per anar a l’estiu a la trobada de corals “Europa Cantat”, a Torí. Per això, vendran castanyes calentones el divendres i dissabte 28 i 29 d’octubre pel centre de la ciutat (o bé davant del Pedraforca o a la rambla)

Això és tot! Per qualsevol dubte, ens truqueu o envieu un mail a gatzara@igualada.cat

Els responsables