C/Trinitat, nº12, 08700 Igualada, Catalunya

Intercanvi Euskadi GRANS i MÉS GRANS + inici de curs

Hola gatzarencs i gatzarenques de grans i més grans!!!!!!
Com ja sabeu, i s’ha anat comentant en els darrers mesos, de cara a aquest primer trimestre, als grups de grans i més grans (els nascuts a partir del 2004!!!!!) ens espera una aventura d’allò més divertida. Anirem d’intercanvi a Vitòria ( Euskal Herria) durant el pont de Tots Sants, els dies 1, 2 i 3 de novembre. Com que el dia 31 és festiu a les escoles, estem pendents que des de Ikastola Olabide, que és l’escola d’on forma part el cor, ens confirmin quan hi podem anar finalment. Per tant, per si de cas poguéssim, guardeu-vos del dijous 31 al migdia fins el dia 3 al vespre per passar uns dies fantàstics.

El viatge serà en autobús fins a la capital del País Basc, i allà ens allotjarem a les cases dels nens, nenes, nois i noies de la coral de la Ikastola que enguany celebra el seu 50è aniversari. La coral està formada per nens des de 5è de primària a 2n de batxillerat, i per això l’intercanvi es fa amb els nens de grans i més grans, que pràcticament coincideixen les edats. Allà farem un concert i coneixerem una mica la zona ja sigui tota la coral junta o amb les famílies que ens acullin.

Pensem que serà una activitat molt bonica per tots els cantaires que hi participin, però perquè ho sigui més, necessitem saber com més aviat millor qui vindrà, i així poder començar a preparar-ho tot juntament amb les directores basques. Per això farem una reunió el dissabte 28 ( encara no hi ha coral) a dos quarts de 5 de la tarda a l’Espai Cívic Centre explicant tots els detalls de la sortida.. L’últim dia per apuntar-se serà el diumenge 29. El preu de la sortida us el direm el més aviat possible.
Per qualsevol dubte, no dubteu en trucar-nos!
Els Responsables