C/Trinitat, nº12, 08700 Igualada, Catalunya

Primer dia Guimerâes!!

Hola pares i mares de grans i més grans,

Avui ha començat el viatge de la Gatzara a Guimerâes. Després d’un trajecte amb bus, avió, bus, a peu, … hem arribat al nostre destí. Just a l’arribar hem dinat en un menjador d’una escola; on ens han fet un dinar molt bo. Tot seguit ens han portat a visitar el centre de la ciutat on hem fet un joc de descoberta dels llocs més emblemàtics. Després hem visitat el museu Alberto Sampaio.

Hem tornat a la Cantina Fraterna (escola on també hem dinat) i hem berenat. Més tard, havent jugat durant una bona estona, hem conegut les famílies de l’altra coral. Ens hem presentat i hem marxat a sopar per agafar forces després d’un dia molt cansat i amb moltes ganes de veure coses  noves.

Els que estem allotjats a l’alberg, també hem sopat i ens hem distribuit per les habitacions. Ara ens disposem a anar a dormir perquè estem molt cansats.

Durant el dia de demà, incorporarem fotos noves al taulell restringit. Trobareu la contrasenya al correu que heu rebut. Estigueu ben atents.

Bona nit des de Guimerâes,

 

Els grans i més grans de la Gatzara.